måndag 31 maj 2010

Mysig trädgård


Så här skönt var det i min trädgård idag. Jag gillar katter men har tyvärr ingen själv pga allergi i familjen. Men det är mysigt med besök.
Tack för tipsen på utflyktsmål. Jag får se hur mycket jag hinner med, men jag lär köra sträckan fler gånger eftersom sonen studerar i Norrköping så blir det inte nu så tar jag det en annan gång.
Eva

14 kommentarer:

Inger sa...

Har heller inte haft husdjur pga allergier, men jag gillar inte när grannens katt använder mina rabatter som toalett. Gillar däremot att ni månar om utemiljön på innergården till ett skyddat boende för misshandlade kvinnor i Malmö, enligt ditt förra inlägg. Så bra!

Eva Linnea sa...

Go´kväll! Jag brukar också får besök av några katter på min tomt. Den musen/råttan som jag hade under trätrallen syns inte till längre ....
Varma vårkramar från EL

Alen Trädgård sa...

Vi har innekatter men runt omkring finns det många katter som promenerar omkring i trädgården ibland. Det är så lustigt att se hur de smyger och spanar eller bara ligger drogade mitt i kattmyntan:)) Än så länge har de inte förstört något eller lämnat "visitkort" efter sig:)) Ha det gott/Monne

AnnCharlotte sa...

Jag hörde balkongradioprogrammet strax efter midnatt...trevligt program.

Karin - Mina Rum sa...

Jag har också en katt som kommer på besök i min trädgård. Har ingen aning om var den bor. Den brukar ligga här och sola sig och ibland ta en sork eller två. Det är bra, men den får ta och lämna mina småfåglar i fred.
Kram!

Marina sa...

Sköönt i trädgården??? ÄR det i Sverige du varit? Här är svinkallt fortfarande och det har kommit felra regnskurar.
I morgon har jag tagit ledigt, väntar bloggbesök på lördag och bla därför vill jag ha en dag i trädgården. Uppehåll i första hand önskas men gärna lite värme också.

Kram!

Lisbeth (countryliv) sa...

Det ser dejligt ud:o)
Jeg har også katte som kan lide at slikke solskin i min have, jeg forstår dem ikke for mine hunde kan ikke fordrage katte så ofte går den vilde jagt gennem haven!

Lotta Sultan sa...

det allra bästa är grannkatter. vi har en stor röd sigge. han försöker fånga salamandrarna i dammen och i vintras höll han koll på råttan vid fågelbordet. han gör sitt jobb, och salamandrarna kommer han inte åt. perfekt!

Anonym sa...

Såå mysigt! Vill också ha katt men har två kattälskande borderterriers, hrmm, alltså de älskar dem för mycket!!:( Har minsann försökt med en liten kattunge men den fick vi lämna tillbaka samma kväll, säkert chockskadad för livet! Nej, det blir vackert att vänta några år med kattplanerna, suck.

Nu är det verkligen gudagott att leva! Hoppas du har det lika bra som jag.

Kram Eva-Mari

Rose Garden Malevik sa...

Visst är katter fina :) Men jag e tyvärr oxå allergisk :(
Håkan

Unknown sa...

Jaaa, visst är det ljuvligt nu. Trädgården klär verkligen i sol och värme;) Vår katt dog i vintras, snyft. Saknar honom mycket. Tack och lov ingen allergi hos oss!
Ha det gott,
Charlotta

haspet sa...

Ser riktigt härligt ut. Förstår att kissen trivs där. Man får verkligen passa på att njuta nu av allt det vackra. Hoppas du har det bra.// Kram Peter

Tant Grön sa...

Den som har en katt i trädgården behöver inga andra dekorationer...fritt citerat från Ernst Kirchsteiger.

Katter har verkligen en förmåga att skapa hemtrevnad var de än väljer att slå sig ner.

TrädgårdsPrinsessan - Annika sa...

Ja, visst är det mysigt med katter. Hos mig brukar grannarnas katter komma på besök då och då. Bra med länken till odla-radion! Jag brukar missa programmet och glömma att leta rätt på länken på webben ;-)

Nu ska jag lyssna!

/Annika