onsdag 1 november 2017

Vårens hetaste bok


Jippi!
Nu kan jag äntligen avslöja namnet och omslaget på vårens hetaste bok - Chili - 222 sorter att odla och äta som ges ut på Bonnier Fakta. Boken har jag skrivit tillsammans med Kerstin Rosengren som varje år odlar 300 sorter på sin gård på Österlen.
Tillsammans med fotograf Pernilla Bergdahl har jag varit på plats hos Kerstin för att se hur hon sår, drar upp och odlar sina plantor. Där har vi också fotograferat mängder - 222 olika - chilisorter, från de allra mildaste till världens just nu hetaste chili. Vi har också haft chiliprovning och smakat oss igenom en rad heta rätter och godsaker, bland annat Kerstins himlagoda chilikakor. Givetvis tipsar vi också om hur du kan förvara chili på bästa sätt.
Boken kommer i handeln till våren, men det finns en möjlighet att förköpa den redan nu för den som är medlem i gruppen Chiliklubben på Facebook, med en liten rabatt dessutom. Så vill du ha en julklapp till dig själv eller någon annan, gå med i gruppen och få en direktlänk till Bokus där du kan beställa redan idag.

De allra varmaste hälsningar!

Eva

4 kommentarer:

HWIT BLOGG sa...

Så himla spännande! Älskar chili så denna bok är ju ett måste!!! Bra julklappstips också :)
Önskar dig en skön fredag och en härlig helg!
Kram från Titti

Susie på Stjärnarve... sa...

Det är klart att man är med i den klubben, så man får väl beställa en.....
KRAM
Susie

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Så spennende med chilibok, gratulerer.
Ha en fortsatt fin søndag, hilsen Ingeborg

Med fingrarna i (j)orden sa...

Tack snälla!
Eva