torsdag 16 februari 2012

Tillbaka där allt började

Igår var jag tillbaka på "brottsplatsen", dvs gården utanför Lund där vi spelade in Trädgårdsfredag förra året. Nu är vi på gång med en ny säsong. Det känns overkligt att vi ska börja spela in om några veckor. Enligt en granne är det ca 80 cm tjäle. Men eftersom programmen görs samma år och det tar ca 3 veckor mellan inspelning och sändning så har vi inget val. Vi sätter igång oavsett. Men ni får gärna hålla tummarna för att det blir lite plusgrader och mjuka vårregn just över den här plätten på jorden.
Min roll är att vara redaktör, vilket betyder att jag har huvudansvar för innehåll och fakta. Men i själva verket är det mycket praktiskt arbete som att beställa fröer & plantor och se till att Pernilla och hennes vänner har något att sitta på, gräva med, jord och krukor mm. Många bollar i luften, vilket är jättekul!
Allt gott,
Eva
Vad säger ni, ska vi ta utlottningen av biljetter till Nordiska Trädgårdar imorgon? Håll koll!

23 kommentarer:

Ulrika sa...

Det ser jag fram emot, en ny omgång av Trädgårdsfredag! Ha det bra/ Ulrika

Anonym sa...

Åååh vad roligt att programmet kommer igen. Jag gillar verkligen tonen, det är varmt, inspirerande och framför allt så roligt. Det måste vara underbart kul att få vara med och producera något som skänker så många så mycket glädje. Kram & lycka till!

Lotta sa...

Wohooo, längtar efter nya omgången! :o)

Anna Vattenkanna sa...

Nu får vi hoppas på mildare väder! jag vill önska er lycka till med årets inspelningar av ett av mina favoritprogram. Ja, nästan det enda som jag tittar på :-)

En annan sak - nu när jag skulle skicka kommentaren kom din ordkontroll upp och den är väldigt omständig. Har bytt utseende... består av två ord varav det ena är väldigt svårläst. Själv har jag ingen ordverifiering och har inte drabbats av något. Kanske ska du ta bort din?

Kram
Kram

trädgårdsdrömmar sa...

Längtar redan till första programmet.Men det blir kanske tufft för er om det här vädret består.Håller tummarna för mildare väderlek.MVH

Acchleja-Carro sa...

Oj, vilken spänning: ska det tina tillräckligt eller inte? Men trevligt att det är ett så pass aktuellt program i alla fall! =)
Jag kommer definitivt att hålla ögonen lite extra på din blogg nu när du utlovat biljettutlottning! =)
Ha det fint! /Caroline

M/S Design sa...

Vad kul att det blir en fortsättning.
Mariana

Helena sa...

O vad kul!Det var så trevligt att titta på :-)
Jag kommer 'abselut'titta in imorn
:-)vi Acchjelor är ständigt på jakt efter biljetter ;-)
Ang.ordferifeiering så är det fler än du som fått snudd på obegripliga ord o 2 st.oxå...man får helt enkelt trycka fram nya tills de blir begripliga :-)
KRAM från mig!

Alen Trädgård sa...

Ser verkligen fram emot att "träffa" gänget igen och att se vad som händer i årets program:) Ha det gott/Monne

Merja sa...

Spännande! Lycka till...håller tummarna:)

Susie på Stjärnarve... sa...

Lycka till med vädret och inspelningen!

Trädgårdstoken sa...

Jag håller tummarna! Skall bli jättekul att få återse hela gänget och trädgården igen.

/Mia

Kerstin sa...

Jag ser också fram emot en ny omgång. Jag kommer definitivt hålla tummarna för några lokala varma vårregn. Bor bara några hundra meter från gården och jag vill också kunna börja gräva! :-)
Lycka till med inspelningarna!

Blomkärringen sa...

Det kanske blir snöbollskrig till kaffestunden i stället! Nä, skojar bara, håller tummarna för att det blir milt och fint. Ser fram mot mysiga fredagskvällar och Trädgårdsfredag.
Fredagsmys med stort F!
Ha det gott!

Cattis och Eiras Trädgårdsdesign sa...

Åhhh jag älskar Trädgårdsfredag! Ser verkligen fram emot en ny säsong!

/Eira

Anns Gröna sa...

Åh, jag längtar och ser verkligen fram emot en ny säsong av favoritträdgårdsprogrammet! Gillar att få följa och se hur allt växer fram.
Kram
Ann

4 i Kiellandsgata sa...

Vi elsker Tregårdsfredag, og vi gleder oss veldig til en ny sesong. Må si dere svensker er mye bedre enn oss på hageprogram=) Finnes det muligheter for å se gamle episoder på nett? Vi har ikke fått til det. LYKKE TIL=) Vi skal krysse fingre for mildvær=) Vibeke

Lyckans lilla hus sa...

Svårt att tänka sig att en inspelning av trädgårdsprogram om bara några veckor, ja... men åhh så roligt det måste vara! Ett av få tv-program som fångar mig, men stämningen i det är ju så hjärtlig ;). Lycka till med allt & ha det gott! //Marie

Vittran sa...

Håller tummarna för att det blir bättre väder.
Lycka till!!!!!!!!!!

Inger sa...

Äntligen ett trägårdsprogram värt att se, lycka till med vädret!
Kram

Marina sa...

Låter jättespännande!

Kram

Tanten sa...

Vilken trevlig blogg!!! med tävlingar och allt..... :)

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Se där, så klart skulle ni ha töväder! :o)