måndag 15 februari 2010

Kursdags


Ikväll är det dags för ännu en träff för deltagarna i min Trädgårdskurs om perenner. Jag tycker det är kul att hålla kurser, men har förstått att alla inte kan avsätta en kväll i veckan flera veckor i sträck. Därför funderar jag på att hålla endagskurser under våren. En klämdag som fredag den 14 maj skulle väl kunna vara perfekt tänker jag.
Men på vilket tema? Du får gärna fylla i enkäten i vänsterspalten för att hjälpa mig på traven så att jag ska kunna se vad det verkar vara störst intresse för. Kanske blir det flera olika kurstillfällen, jag har inte bestämt något säkert ännu. Och har du något önskemål på kurs som inte finns med i enkäten kan du ju skriva i kommentarsfältet som vanligt.
Tack för din hjälp!
Eva

11 kommentarer:

Gunilla sa...

Hej Eva

Tänk om du bodde lite närmare mig.
Då hade jag gärna gått på kurs hos dig.
men det blir lite väl långt.

Ha det gott
Kramen/Gunilla

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Alla teman är ju jätteintressanta men om jag hade möjlighet att deltaga skulle jag vilja lära mig hur man anlägger en örtagård.
Kram

Lilliputput sa...

Hej du,
jag skulle så gärna vara med...du har inte planerat att besöka Västerås, kanske ??? :-D Vad skulle behövas för att få hit dig ? Såklart skulle jag bjuda på självbakade grejer...låter det tillräckligt frestande ????
:-D Kramar
Lilliputput

Monica sa...

Jag vart sugen både på perenner och pelargoner,,båda är spännande, har inte koll på vart du bor,,men jag hinner inte för har hundkurs till våren.
ha en go måndag kram Monica

Tyra in Vaxholm sa...

Det låter som en trevlig kväll, själv fick jag gå på 'Push and lift' workout men det var också trevlig och väldigt skönt efteråt.
Du får skriva och berätta i morgon hur det gick.

Njut i din trädgård sa...

Endagskurs tror jag på! Jag har röstat...

HelenJ sa...

Jag tror också att endagskurser är ett bra grepp, eller kanske två halvdagskurser där man får vila hjärnan och samla på sig en massa frågor till nästa träff.
Själv var jag på starta-eget info ikväll och kunde konstatera att jag gjort allting rätt så nu är det bara att köra. =)

Merja sa...

Välja!? Skulle vilja gå på alla:D
Ha det gott!

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Helt klart Trädgård som friskvård, längtar efter er nya bok! :o)
Ha en fin vecka,
Lydia

Britt sa...

Skulle du inte kunna tänka dig att komma och hålla kurs i Örebro trakten. Det skulle behövas här upp över//Britt

Marina sa...

Att hålla kurs är jättekul och det är en av de saker jag saknar nu. Undrastro om jag någon gång i framtiden kommer att göra det igen???

Kram!