torsdag 25 februari 2010

Bokfynd å såntAtt gå på bokrea är alltid kul och jag brukar sikta in mig på faktaböckerna, för där får man verkligen något för sina reaslantar. Jag skippar näthandeln när det är rea och besöker Höganäs bokhandel där man kan känna och klämma - och bläddra i det man vill ha. I morse fyndade jag Penelope Hobhouses På jakt efter paradiset som jag ska mysa med i soffan i helgen.
Jag kan också tipsa om Åke Truedssons Odla tomater, Gabriella Dahlmans Gabriellas trädgård och Rabarber av Ingar Nilsson samt Drömmen om en trädgård av Sanna Töringe. Alla dessa finns på rean och ger verkligen mycket för pengarna!Själv väntar jag annars främst på min nya bok En lisa för själen - trädgård som terapi och friskvård Den beräknas komma ut i månadsskiftet mars/april och det ska bli så spännande att få hålla den i handen. Bilderna är tagna av fotograf Annika Christensen som jag även gjort Den lilla Gröna tillsammans med. Givetvis kommer vi att ha den med till Nordiska Trädgårdar i Älvsjö och då håller vi också föredrag på samma tema. Se aktuella tider i vänsterspalten!

Ha en bra dag!
Eva

10 kommentarer:

Anonym sa...

Tänkte köpa den på trädgårdsmässan i april... nu är jag kluven. Hmmm... Ska fundera på saken.

Ha en skön torsdag.
Kram Eva-Mari

NinaVästerplana sa...

Hakar jag på direkt.... med dedikationer av både dig o Annika förstås ;-) Kan kanske ge mig en nytändning, kan behövas för o komma igång med grävandet efter vinterns eviga snöskottning... Återkommer via mail.
Ha´t himla gôrgôtt
Nina

Millan sa...

Jag bestämmer mig direkt för detta, istället för "gamla" böcker på rean vill jag ha denna, jag mejlar min adress

Njut i din trädgård sa...

Jag är såååå förtjust i dina böcker och vill självklart även ha denna!

Jag sänder dig ett email!

Laila sa...

Ser fram emot att läsa din bok!

Inger sa...

Boken ser verkligen inbjudande ut.

Anja sa...

Lycka till med boken! den är säkert efterfrågad av många!/Anja

Bianca sa...

Hej E!
Tack för att jag får ta del av din härliga blogg och även dina läsvärda reportage i andra sammanhang. Jättekul att din nya bok är på väg, den hamnar högt upp på min önskelista! Temat är ett kärt ämne för mig, som själv har erfarenhet av trädgårdens helande kraft. Jag har gjort en ganska tung resa med utbrändhet som en livsavgörande brytpunkt. Idag har jag ett fantastiskt rikt liv, tack vare det gröna, och är en lycklig trädgårdsmästarstudent vid Norrvikens trädgårdar.
Önskar dig en riktigt fin helg!
/Bianca (med bloggen Trädgårdsmästardrömmar)

Madam C sa...

Åh, den boken verkar vara skriven för mig. Jag stressar alltid fast jag inte har bråttom. Har jobbat mycket med mental träning (NLP) för att hjälpa mina elever i skolan och för att jag brinner för att leva ett värdefullt liv. Jag har dock inte kommit långt och säkert blir man aldrig fullärd. Din bok vill jag absolut ha!
Ha det gott,
Charlotta

Dagliljan sa...

Missade ju Rea-starten. Undrar vad som finns kvar på måndag? Vi ses på mässan, skall fösöka pricka in föredraget! Lycka till!