fredag 17 september 2010

Nio plus en kalender



I höst har min nionde (!) bok släppts. Det är den tredje boken som jag skrivit tillsammans med Mette Bohlin på temat stress. Den här gången har vi satt maten i fokus, eller ätandet kanske man skulle kunna säga. Den handlar om vad som händer med matvanor, matsmältning, ämnesomsättning och andra kroppsfunktioner när man stressar - och naturligtvis tips på hur man kan komma till rätta med en eventuell obalans.

Matovanor - Stressa ner med rätt mat ges ut på förlaget Komlitt och kan köpas på deras hemsida - eller beställas hos mig för 210 kr + 36 kr i porto. Mer om mina stressböcker kan du läsa på http://www.stressaner.se/



Trädgårdskalendern 2011 ges ut av Burde förlag och det är femte året jag medverkar med trädgårdstips och några tankeord för varje månad. I övrigt är den som en vanlig kalender där man fyller i vad man ska göra - eller vad som hänt. Många har den som trädgårdskalender där de noterar vad de sått, planterat och hur det blommat osv. De fina bilderna är som tidigare tagna av trädgårdsfotograf Eva Lie.
Jag har ett begränsat antal kalendrar som jag säljer för 114 kr/st plus porto (totalt 150 kr). Den finns annars att köpa i bok- och pappershandel.
Givetvis anpassar jag portokostnaden till Postens avgifter om man köper mer än en bok/kalender.
Ha en go helg!
Eva
PS Min mejladress finns i spalten här intill.

9 kommentarer:

Rose Garden Malevik sa...

Vad roligt......Du e DUKTIG :)
Verkar jättefin :)
Ha en bra dag
Håkan

Tigris Predikantan sa...

Gratulerar, måste kännas fint!
:)

Fundera grönt sa...

Heja dig! Vad du SPRUTAR ur dig böcker! Avis. Jag får sätta igång, helt klart :)
Ha en trevlig helg!
Nanna

Ruben sa...

Lycka till med dina böcker!!! Du skriver så trevligt och lärorikt, så jag tror, att Matovanor kommer att bli en storsäljare!
Ha det gott!
/Ruben

Alen Trädgård sa...

Grattis till nya boken:) Ska du vara med på bokmässan?Trädgårdskalendern 2010 har jag och den är jag jätte nöjd med så det blir en för nästa år också är klart:) Ha en trevlig helg/Monne

Sophia Callmer sa...

Så roligt, grattis till böckerna!
och Hälsa Mette, minns henne från nällorna!
ha en skön helg/Sophia

Inger sa...

Du är så himla produktiv, intressanta ämnen skriver du också om, önskar dig lycka till!

Elisabet sa...

Grattis !
Trädgårdskalendern ser spännande ut, den ska jag leta efter.
Jag fölser din blogg med intresse.
elisabet

Parkvegens Hageglede sa...

Rett som det er, titter jeg innom din blogg. Den er kjempefin. Hagekalenderen likte jeg godt, kanskje det finnes noe lignende i Norge?