torsdag 15 mars 2012

Trädgårdsonsdag utökar

Nya säsongen av Trädgårdsfredag blir Trädgårdsonsdag. Anledningen till flytten är den nya Aktuellt-timmen på vardagarna som tar upp plats i tablån för den gamla sändningstiden.
Premiär för årets säsong blir det onsdag den 4 april kl 20 i SVT2 och sedan tolv program på raken innan sommaruppehållet. Inspelningarna är redan i full gång och självklart kommer det att finnas en egen webbsida på www.svt.se med växtlistor, odlingstips, recept och annan information om programmet.
Vill du även följa med bakom kulisserna och kommunciera med oss som gör tv-programmet så följ oss på Facebook där vi fått egen sida. http://www.facebook.com/Tradgardsonsdag
Du måste vara medlem på Facebook för att kunna gå in och läsa på länken, men varför inte testa?Jag lovar att jag själv var mycket tveksam till FB innan jag gick med, men att jag fått många nya trädgårdsvänner och mängder av tips därigenom. Det finns också grupper med enbart trädgårdsinnehåll, t ex Maleviks rosenträdgård, Trädgårdsbloggar osv. Samma inlägg som får tio kommentarer på bloggen kan få uppemot hundra på FB, så det är många trädgårdsentusiaster som är väldigt aktiva  åtminstone så länge grävsäsongen inte börjat!
Men för er som väljer att vara utan FB så blir det säkert ett och annat tv-inlägg här också. Plus en massa annat som vanligt förstås.
Väl mött på nätet och i IRL (som ju är det allra bästa)!
Eva

10 kommentarer:

Ranunkel i rabatten sa...

Visst har du gjort om layouten på din blogg? Det kanske var ett tag sen? Den är i alla fall superfin!

Anja sa...

Hejsan Eva
...dessutom tycker jag att onsdag är en bättre dag än fredag! Nu kanske det blir av att jag kollar på programmet:)!/Anja

Alen Trädgård sa...

Ska bli härligt att få följa "gänget" igen:)) Ha det gott/Monne

Tant Otteskrufv sa...

Onsdagkväll blir toppen! Då är jag sällan på väg någonstans och så blir det lättare att orka med veckan när det händer något kul mitt i:)

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Ser fram emot nya säsongen som tusan! :) Tyvärr missar jag första avsnittet så jag får se det på play istället.
Bra att det i fortsättningen blir onsdagar.
Kramar!

♥ E L ♥ sa...

Ska absolut se denna programserie. Passar bättre på onsdagar än fredagar, tycker jag. På fredagar är det så mycket annat.
En skön helg önskar Eva Linnea

Torprosen sa...

Det blir toppen med fredag! Kollar in på er länk via facebook. Alltid trevligt att titta in hos dig! Bra tips och inspirerande läsning!Ha en go helg!

Torprosen sa...

Onsdag menar jag så klart!!Har inte vaknat än!

Anita sa...

Som jag längtat efter trädgårdsfredag ... förlåt ... onsdag. Vi pratade just om det på jobbet i förra veckan. När det skulle komma tillbaka. Medlem på FB är jag men inte speciellt aktiv. Hinner helt enkelt inte. Men ... en vacker dag så ... Och om det är så mycket trädgårdsprat där så hm ... kanske man måste börja bli lite aktiv.

/Anita

Kristina Bonander sa...

Ser verkligen fram mot säsongsstarten på tv. Är något av de trevligaste trädgårdsprogram som gjorts. Så härligt avspänd och skön stämning.

Hälsar
Kristina