torsdag 13 mars 2014

Utlottning - mässbiljett

 Nästa vecka är det mässan Nordiska Trädgårdar i Älvsjö utanför Stockholm. Jag har två biljetter till utlottning som du kan vinna genom att skriva en kommentar till det här inlägget om vad du tycker om min webbutikJag drar två olika vinnare på söndag - så håll utkik här på bloggen. Du som vinner måste skicka över din mejladress eftersom biljetten är elektronisk i år.
 Under tiden kan vi väl njuta av denna vackra julros som blommar just nu i min trädgård. Under flera år har jag samlat på mig olika julrosor och i år kommer de verkligen till sin rätt - svala nätter och soliga varma dagar gör att de blommar så fint.
Sorten är en Hellen Ballard-hybrid, fylld rosa. Jag kan inte annat än säga att jag älskar den.
Lycka till i dragningen!
Allt gott,
Eva

10 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Åh vilken underbar julros! Har några julrosor i trädgården men inga så fina som du men de kommer så sakta :) Ha det gott/Monne

Miss Khaos sa...

Vilka vackra bilder!
Jag vill gärna vara med i utlottningen.
Har kikat in i din webshop och det fanns massor av roliga böcker jag vill ha. Kul att du även säljer begagnade böcker oxå. Bra för miljön och en klen ekonomi.
Ha det gott i vårsolen!

Gunilla sa...

Fantastiskt som en riktig gräddbakelse.
Otroligt vad naturen kan skapa.

Jag skall fara till Älvsjö denna gång det blir premiär för mig .Otroligt spännande.
Jag vill gärna vara med i din utlottning.

Ha det gott

Eva Linnea sa...

Följer din blogg sedan länge, men det var 1:a gången jag var inne i din webshop. Fräsch vit förstasida, härliga "vill-ha"-böcker, väl förberett för köp och bra med begaganade böcker också.
Är gärna med i din utlottning av biljetter till Älvsjö-trädgårdsmässan. Ska dit på torsdagen.
Kram från Eva Linnea

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Hej! Verkligen vacker julros, så fina bilder.
Jag var in på din " butik" där måste jag in igen. Fanns mycke " nyttigt" att ta in där både som trädgårdsmänniska o en lite stressad själ!
Fin sida, överskådlig o lätt att förstå.
Gullig bild i överkant :)

Ha det gott, hej Ewa :)

Nora sa...

Tänk, jag hade missat att du har en webshop. Jag gillade sidan, både dens innehåll och design. Et plus också för att du säljer begagnade böcker.
Jag skall på mässan på fredag och är gärna med i din utlottning:-)
Kram Nora

Anna H sa...

Jag har kikat förbi på i din webbutik tidigare och tycker att den är snygg och lättorienterad, fast jag missade först att det fanns fler sidor med böcker.
Vilken fin julros. Jag har en stackare och den har hönsen repat av nästan alla bladen på. Kanske att den klarar sig ändå, det återstår att se. Jag är gärna med i utlottningen om biljett till Nordiska Trädgårdar.
Ha det gott!

Sofia sa...

Jag tävlar gärna om biljett! med en sån å fickan kan jag ju unna mig något extra fint på mässan sen! Jag har inte varit i webbutiken tidigare och tyckte det var toppen med begagnade böcker med MVH Sofia

Anonym sa...

Jag tycker Bloggen var tydlig och ett olus i kanten för att du har begagnade böcker! Jag vill väldigt gärna åka till mässan. Email: lena.thurner@geodynamik.com.
Det du kan förbättra är att beskriva innehållet i böckerna mer. Kanske att man kan ha möjlighet att bläddra i dem.
Annars mycket fin Webbbutik MvH Lena Thurner i Oxelösund

Eva-ianne Grünberger sa...

Hej igen Eva!
Jag blir glad varje gång jag får höra från dig! Det är alltid spännande att titta på de begagnade böckerna - fas senast föll jag för paketet med dina nya böcker....
Tycker synd om alla som inte haft samma tur som jag och hann skaffa En lisa för själen - den har hjälpt mig mycket under alla de här åren som gått efter utmattningsdiagnosen...vi kanske ses på mässan! Jag deltar gärna i utlottningen! Många hälsningar Eva-ianne