lördag 15 mars 2014

Blott två biljetter

Som jag skrev i förra inlägget har jag två biljetter att lotta ut till mässan Nordiska Trädgårdar i Stockholm nästa vecka. Det enda du behöver göra är att besöka min webbutik och tycka till om den i kommentar. Både kommentarer på förra inlägget och detta inlägget räknas. Dragning imorgon, söndag.
Allt gott,
Eva
PS. Den ungerska blåsippan är en riktig vårmarkör i min trädgård. Men idag hukar den nog under vinden. Oj, vad det blåser!

8 kommentarer:

Peter Bjurling sa...

Gillar verkligen blandningen av dina böcker i webshopen, hälsa, "livsstil" och trädgård är en bra kombination tycker jag. Ett extra plus att man kan köpa begagnade böcker. Är gärna med i utlottningen av biljetter till mässan och hoppas vi kan ses där. //Peter Bjurling

Anonym sa...

En webshop som är lättnavigerad och har ett bra upplägg. Sedan att det finns både nya och begagnade böcker till salu är jättebra.
Skulle vara toppen med en biljett till mässan då jag har supertur och har en kurs i Stockholm nästa vecka, snacka om att förena nytta med nöje ;)
Hälsn Sussi i Luleå

Maribel sa...

Hej! Gillar att det är enkelt och överskådligt.Blandning med både nytt och gammalt, ett plus. Vill gärna vara med i utlottningen av biljetter, skall givetvis åka dit. Ha en skön helg /Marika

Lotta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lotta sa...

Hej, snygg och lättnavigerad webbutik. Stort plus med begagnade böcker. Jag är mer än gärna med i utlottningen av biljetter till trädgårdsmässan.

Katarina Ahlgren sa...

Hej jag är mer än gärna med på utlottning av biljett till min favvomässa! =)
Jag tycker att din webbbutik är mycket överskådlig, lätt att hitta i och har en bra mix av böcker. Du kan kanske få in några fler böcker så småningom. Lägg gärna in lite färg på sidan, för att vara en "blomsterbok-butik" så var den aningen blek.

Mvh Katarina

Nora sa...

Den ungerska blåsippan väntar jag otåligt på. Den har haft knoppar länge nu, men inga blommor än så länge. Men den som väntar på något gott......:-)
Kram Nora

Växthusmadam sa...

Enkel och funktionsduglig webshop, jättebra med både dina egna böcker och begagnat! Mest sugen är jag på din bok om pallkragar!
Jag hoppas på turen med biljett och hoppas att vi ses på mässan!
Växthusmadam