tisdag 17 maj 2011

Det naturligt operfektaJag älskar det operfekta. Det som bara blir. Som är lite vilt. Och som ligger nära naturen. I förra veckan besökte jag en trädgård med gamla äppleträd och nylagda murar av natursten. Och blev hänförd! Bara såååå vackert!Meter efter meter av dessa murar. Jag önskar jag hade tålamodet - och modet - att bygga sådana. Vackrare inramning får man leta efter. Helt enkelt perfekt i mitt tycke!
Allt gott,
Eva

13 kommentarer:

Frøken Solhat sa...

....mmmmm SMUKT - hvem der bare havde sten i de mængder :0)

Knus Dorthe

Helens trädgård sa...

Kan bara hålla med om att det är vackert med stenmurar.
Fina bilder!
Önskar dig en fin kväll!

Berit sa...

ÅÅ vilket jobb att göra dessa murar , all respekt till dom som gjort detta!! Tala om att både ha en vision och ett stort tålamod.Underbart!!
Ha en underbar dag!!

Alen Trädgård sa...

Stenmurar är så himla snyggt! Tänk om man kunnat "mura" in hela tomten, vilken vacker fond det hade blivit mot växterna för att inte tala om att man kanske lyckats hålla rådjuren/odjuren borta:) Ha det gott/Monne

gunsan sa...

Oj så snyggt.Stenmurar är ju bara så fina.Tänk att kunna bygga sådär.Gunsan.

Ruben sa...

Önskar jag hade, åtminstone ett par meter av en så fin mur! Men här växer inte sten på trän direkt (gör den det någonstans, tro?), annars man skulle nog kunna göra ett försök.

Ha det gott!
/Ruben

mammi sa...

Helt underbart tycker jag, som har dille på sten, orkar jag inte själv släpa hem dem, ber jag grannen med maskiner om hjälp.
Kram

stallnilsen sa...

Ja, det var virkelig vakkert, både murene og bildene , Lisbeth :)

Gela sa...

Enormt vackert!!! ha en fin kväll/Gela

Inger sa...

Vilken tur du har som hela tiden får besöka nya trädgårdar:)
Ha det bra!

färgtrappan/m-l sa...

Så vackert.
Har inte byggt en hel mur, men några mindre odlingsbäddar av sten har det blivit i år. Tröttnade på de i trä och tänkte att man kanske kunde bygga av sten? Det gick! :)

/Maja på färgtrappan

Elisabeth sa...

Jag tycker också om det operfekta. Det blir mer levande då. Det var en vacker stenmur. Smakfullt

Möllebacken sa...

ja det är tungt, och pussligt men resultatet blir underbart. Så tråkigt med din fjärilsbuske, man blir ju så ledsen när växterna stryker med. Kul att samla på sticklingar, det blir så mycket minnen i trädgården.
Så roligt att få se skissen på trädgården till programmet, då får man lite mer sammanhang. Gillar det programmet skarpt och det blir lite extra när man vet att du sveper med ditt magiska finger över det hela.
Ha det gott!
/ Pella