fredag 9 november 2012

Status quo

Jag har varit väldigt lite ute med kameran de senaste veckorna. Sist var det frost och körsbärsträdets blad singlade ner på marken. Vemodigt och vackert. Men sedan dess har det varit milt och mestadels regnigt. Inget kul fotoväder alls (även om jag kanske borde ut och knäppa nåt på julrosorna som börjat blomma). Inte ens någon vacker frostkant på växterna att föreviga. Och resten av löven sitter kvar på träden. Nåja, hösten den har sina olika stadier den också.
Själv har jag varit riktigt flitig vid datorn den här veckan, skrivit och lämnat reportage och texter, plockat ihop idéer för 2014 (det ni!) och börjat skriva på min nya bok. Nästa vecka är det mer fullt i almanackan så då lär jag inte hinna lika mycket, men boken ska få en heldag i skrivarstugan. Jag är superinspirerad och det är så härligt att ha kommit igång! I stugan är jag helt ostörd och därför blir det så väldigt mycket gjort! I helgen ska jag köpa talgbollar att lägga i mina vackra hållare av pil som jag köpte av en dansk pilflätare på Sofiero i somras. Fast de är vackra tomma också, eller med äpplen i.
Ha en riktigt skön helg och unna dig en långpromand!
Eva

9 kommentarer:

Lindas trädgårdsblogg sa...

Spännande med boken! Hoppas vi får en liten ledtråd snart vad den ska handla om... mer än "trädgård" :-)

Alen Trädgård sa...

Låter som om det riktigt sprudlar av energi och inspiration om dig:) Vacker pilhållare! Lycka till med boken:) Ha det gott/Monne

Hannele på Hisingen sa...

Så flitig du är!

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Underbar talgbollshållare. Den skulle jag nog inte våga hänga ute i regn och rusk :-))
Trevlig helg
Birgitta

Rose Garden Malevik sa...

hej Duktiga Eva
nämen man måste väl pausa lite ibland......men de e skönt å milt nu ....
å missa nu inte.......

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W


O
F
F

de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

Berit sa...

ÅÅ så spännande det låter med en ny bok!!
Ha en underbar helg!!

Anna-Maria sa...

Det kan man kalla framförhållning ;) Håller med de övriga att du är riktigt flitig! Här blir det knappast ngn långpromenad för det regnar och blåser, men det får duga. Ha det gott!

Anita sa...

Så härligt det låter med skrivarstugan, gillar ordet. Och så härligt det är att läsa om hur superinspirerad du känner dig.

Önskar dig en fin vecka. Ska bli spännande att höra vad det är för bok du skriver på.

Spirande grönt - sa...

Superfin liten pilkorg! Låter som roliga skrivprojekt!

Ha en finfin ny novembervecka,
Rebecca