tisdag 3 april 2012

Bloggträff på mässan den 13 april

Välkommen att träffa mig och några andra bloggare live (IRL som det heter på webspråk) fredag den 13:e (ingen vidskeplighet här inte) april kl 14 på mässan Nordiska Trädgårdar i Stockholm. Särskilt skulle det vara roligt om ni som var med i utlottningen av biljetter ville dyka upp - oavsett om ni vann en biljett eller inte.
Vi har fått låna en lokal av mässan, K13 (alltså konferensrum 13). Alla är välkomna, både ni som själva har blogg, era bloggvänner och era vänner utan blogg.
Vi har varit fem bloggare som bloggat på mässans hemsida inför mässan och jag har erbjudit alla dem att vara med på bloggträffen och bjuda in sina läsare. Hittills är det bara Ann Larås som meddelat att hon kan, men förhoppningsvis blir vi några till (bland annat står Annika Christensen i monter och kan inte komma ifrån).
Jag har inte fixat fika eller nåt annat, utan det blir bara ett tillfälle för oss alla att ses ansikte mot ansikte och utbyta tankar om trädgård och mässan och kanske tipsa varandra om roliga fynd. De som vill kan ju gå vidare och ta en kopp kaffe ihop efteråt - eller besöka Annika i AoT:s monter.
Jag ser sååå fram emot att se er! Någon föranmälan behövs inte, men ni får gärna skriva i en kommentar om ni tror att ni kan komma.
Varma hälsningar
Eva
PS. Missa inte Trädgårdsonsdag på SVT2 kl 20 onsdag kväll! Då är det premiär för "mitt" tv-program.

19 kommentarer:

Rebeccas.se sa...

Vad kul, jag planerar att vara på mässan då, så jag ska försöka komma förbi! Jag blev så glad för biljetten jag vann, tack för den! :)

//Rebecca

Laura sa...

Så avis... Jag bor på fel kust :( Hade gärna kommit och träffat er och även Annika Christensen... Boo hoo. Får hoppas att det blir en göteborgsmässa snart...
Ha ni så trevligt!
Laura

Berit sa...

Jag kommer inte ner till mässan i år..tyvärr!!Men jag hoppas ni alla som far dit och träffas får en kul träff.
Ha en underbar tisdag!!

Tant Otteskrufv sa...

*Om arbetet kan undvara mig så dyker jag ner på fredagen, annars kommer jag inte dit förrän på söndag...

Monica sa...

nej tyvärr mässan hinner jag inte med pga jobbet,,men ditt tv program ser jag med glädje fram emot. Ha en glad god påsk!
kraM Monica

Frasses Hus sa...

Vad kul! Ska försöka smita ifrån jobbet lite tidigare för att hinna till träffen. Borde kunna gå.

Anna-Karin

Marie Lithén sa...

Absolut dyker jag upp på bloggträffen! Reser så långt att jag tar 2 dagar:) torsdag med. Missar världens bästa trädgårdsprogram med bästa bästa tevekocken i morgon eftersom jag är på tjusig middag, men ser reprisen sen, absolut. Äntligen är det igång igen!

Dagliljan sa...

Hoppas du får en härlig mässa. Jag hoppar över i år. Har besökt två redan och hinner inte smita mer från arbetet nu ;) Hoppas på många fina bilder!

Alen Trädgård sa...

Jag ska verkligen försöka att komma till träffen, men jag lovar ingenting:) Ha det gott/Monne

Ranunkel i rabatten sa...

Det borde gå, satsar på fredag klockan 13.

Fagras trädgård och tankar sa...

Jag kommer förbi Eva. Tog beslutet i veckan att jag går på mässan på fredag. Längtar. Ses då!
Johanna

Vårt röda hus sa...

Skulle vara kul! Ska försöka få mitt sällskap med mej...

Trädgårdsonsdag... äntligen kommer min favorit tillbaka!

Ses på mässan!
Kram Eva-Mari

Monica Flöjt sa...

Jag är ju en av de lyckliga som vann en inträdesbiljett och jag dyker upp kl 14.00 och har en kompis med mej. Kul att få träffas personligen.

Madde sa...

Jag hade gärna träffat er, men har inte möjlighet att komma till mässan förrän lördag. :( Är sååå tacksam och glad över biljetten jag vann. Som småbarnsförälder tar man sig inte ofta tid att åka iväg ensam. Semester! ;)

TrädgårdsPrinsessan - Annika sa...

Åh, så roligt det hade varit, men tyvärr är det för långt bort för mig... Hoppas ni andra får riktigt trevligt både på mässan och på träffen!

Glad Påsk!
/Annika

ANKAN sa...

Hej på dig!

Hmm, jag ska till mässan på torsdagen den här gången. Synd för annars vore det SÅ kul att ses. Får satsa på nästa år istället.

Imorgon är det bara en vecka kvar till dagen D. :-)

Kram och godnatt!

ANKAN

Vårt röda hus sa...

Vill bara säga att jag NJÖT, jag älskar Trädgårdsonsdag!! Så härligt okonstlat!

Kram Eva-Mari

Anita sa...

Om jag är kvar kl 14 så kommer jag och hälsar. Men jag kommer att hänga på låset på morgonen så fötterna kanske är slut vid den tiden. Då har jag ju varit där i många timmar.

Passar i varje fall på att önska dig en glad påsk!

Och ... trädgårdsonsdag var lika trevligt och mysigt som trädgårdsfredag. Ett av mina absoluta favoritprogram!

Högagärde sa...

Själv ska jad dit den 12:e. Så synd att jag missar träffen. Glad Påsk.