tisdag 3 mars 2015

Örtte & huskurer

Äntligen är den här! Min och Mettes bok om örtteer och huskurer. Efter tre års arbete med att samla och odla, torka och bereda, fotografera och skriva känns det nästan overkligt att ha boken i sin hand.
Den är på 300 sidor och rymmer massor av information om olika örter och deras nytta i kroppen, men också om hur du skördar, torkar och tillverkar teer av örter, frukter och exotiska växter. Dessutom innehåller den en mängd huskurstips liksom detox, mjölksyrning samt en stort kapitel om kroppen och hur den fungerar (och hur du kan stärka det friska i din fantastiska kropp).
Boken finns snart i bokhandeln, men redan nu kan du beställa den via min bokhandel Robild.se och få den levererad inom 1-2 dagar. Pris 240 kronor.
Vi ger ut den själva och har alltså inget förlag bakom oss och behöver därför all hjälp vi kan få att sprida information om att boken finns.
Du som lägger ut en bild på boken på din blogg och länkar till min hemsida (dvs bokhandeln) är med i utlottningen av ett gratis exemplar. Ange i en kommentar här att du delat och länkat så är du med i tävlingen. Vinnaren utses den 5 mars. Om du även delar på din Facebook och/eller Instagram så ange det för då kan du få två eller tre lotter.
Allt gott och tack för din hjälp att sprida information om boken!
Eva

5 kommentarer:

Unknown sa...

Hvilken smuk forside :) Det lyder som en rigtig spændende bog !

Charlotta under boken sa...

jag plockade årets första nässlor igår och snart finns det mer att plocka...
Kanske kan jag hitta inpiration i din nya bok! Det skall bli spännande att bläddra i den.

simpelsyning sa...

Jeg er med. Jeg har skrevet om bogen her: http://simpelsyning.blogspot.dk/2015/03/fra-urtebedet.html

simpelsyning sa...

Jeg har også delt på Facebook :-)

Med fingrarna i (j)orden sa...

Tack för er support!
Eva