fredag 13 mars 2015

Senaste nytt (trädgårdsskvaller)

I mitt jobb är det ofrånkomligt att det blir en del mediaexponering, liksom att man inte kan berätta vissa saker när man får veta dem, utan måste hålla på hemligheter. Men nu är det hög tid att avslöja lite saker.
Från och med det här numret är jag stående medarbetare i Allt om Trädgård och kommer att ha ansvar för två sidor med "Månadens kom ihåg" i varje nummer. Det är jättekul. Jag har ju tidigare skrivit trädgårdskalendrar och här får jag utrymme att gå mer i detalj på aktuella tips samt hinner lägga in lite nyheter som jag stöter på.

På måndag börjar inspelningarna av en ny säsong trädgårds-tv. Och vår vana trogen byter vi sändningsdag och därmed namn. I år blir det Trädgårdstisdag. Vi får också en ny programledare - till. Det vill säga Pernilla Månsson Colt, Tareq Taylor och John Taylor får sällskap av Malin Persson som är inredare och kommer att ta sig an vår gamla lada och göra spännande möten mellan inne och ute. Visserligen är Malin så vacker att det kunde varit hon på bilden, men det var ett lustigt sammanträffade i min lokaltidning. Och Malin är inte alls så hemlig av sig. Jag lovar att hon dessutom kommer att skratta i varje avsnitt.
Sändningsstart 18 april.

Allt gott,
Eva
PS. Ni har väl sett min fina nya bok Örtte & huskurer. Alla som tar och bläddrar i den blir helt överväldigade. Vi får så fantastiskt fin respons! Du hittar den i bokhandeln (Bokus, Adlibris eller beställ den i din lokala bokhandel alternativt köp direkt av mig på robild.se.) Där finns också mina andra nya böcker Odla ätbart och Mitt Trädgårdsår - John Taylor.

6 kommentarer:

Merja sa...

Grattis! Månadens kom-i-håg är jätte bra tycker jag och en bra påminnelse vad man ska göra. Spännande med nya TV programmet!
Ser att jag missat en hel del...ska läsa i fatt:)
Ha det gott i vår solen!

Anette i Torsåker sa...

Kul! Läste det hela med behållning.
Däremot skulle jag önska mycket mer av TRÄDGÅRD i trädgårdstisdagsprogrammen, inte mer av annat.
/Anette

Mias Trädgård sa...

Stort grattis! Som klippt och skuret för dig! :) Mia

Alen Trädgård sa...

Vad kul! Äntligen börjar Trädgårdstisdag, det missar jag inte gärna och det ska bli spännande att få se vad Malin Person tar sig för :) Ha det gott/Monne

Sylvia sa...

Trädgårds Måndag eller trädgårds Tisdag spelar ingen roll för mig. JAg vill ha fler trädgårds program i tv:n så jag suger åt mig allt jag kan. Avslutar med att säga grattis :)

Susie på Stjärnarve sa...

GRATTIS, det är nog ett inlägg som många behöver! Speciellt såna som inte har haft någon trädgård en längre tid - alltså nybörjare. Jag vet av egen erfarenhet att man gör "konstiga" saker då. Jag kommer ihåg att jag första "våren" grävde och skulle plantera perenner i mitten på mars - i Stockholm! Visserligen var det barmark precis då, men det slutade med att jag fick gå in i garaget när det började snöa. Det bräkte ner, så efter en halvtimme var det bara att gå in, men jag trodde då att man kunde plantera vid den tiden!? *fniss* Hade behövt din spalt.....
Det jag vill ha nu är betydligt fler, fylligare, längre trädgårdsprogram - framförallt under vintern då man har tid att titta på dom! Och sen att planera det man blivit inspirerad att göra!!