tisdag 18 september 2012

Minnen och drömmar

Fick plötsligt en attack av snödroppslängtan. Jag brukar säga att trädgård är en kombination av minnen och drömmar, och det ligger väl något i det. Inte så lätt att stanna i nuet och bara njuta även om jag älskar hösten.
Allt gott!
Eva

8 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Håller med dig! Sitter och går igenom en massa bilder och fastnade själv vid blåsipporna:) Så nu sitter jag här och drömmer mig bort till nästa vår.) Ha det gott/Monne

Ruben sa...

Oj då, det måste vara alla annonser för vårblommande lökar som inspirerat dig! ;-)

Ha det gott!
/Ruben

Mia sa...

ja ibland kan man få en längtan efter något som inte finns just då i trädgården. snödroppen är en av de sötaste små blommor vi har i våra trädgårdar tycker jag.
Ha de gott/Mia

gunsan sa...

Med alla blomkataloger med sina vackra bilder på vårlökar så drabbas man av en stark längtan efter vår.Kände själv av det i går när jag planterade lökar.MVH

Jord under naglarna sa...

Njuta i nuet är bra, men det är väl lite av tjusningen med trädgård - att hela tiden ha något nytt att se framemot! :)

Veronica sa...

Man avslutar det ena och påbörjar det andra...om inte annat , i tanken. Längtan och förväntan kännetecknar en trädgårdsnörd!! Snödroppar, krokus och Tulpaner.... Härlig tider kommer :)

Må gott!!

The Intercontinental Gardener sa...

Och jag som inte får se några under de kommande åren ens, om jag inte reser långt för att göra det... de är en av mina favoritblommor med sin underbara doft. Ha det bra, Liisa.

OF SPRING AND SUMMER sa...

Hej Eva!
Grattis till redaktörsjobbet på SVT. Bra jobbat. Såg ett program när jag var i Sverige i sommar. Härligt!!
Kram Ingrid