torsdag 28 april 2011

Läckra perennerBlodörten, en av perennvärldens riktiga läckerbitar. Lite trixig att lyckas med men jag har lärt mig knepet! Detta och en massa annat lär jag ut på kursen Komponera med perenner. Det har varit fullbokat länge, men efter två sena återbud finns det platser kvar. Söndag 8 maj kl 10-15. Övernattningsmöjlighet!(Ta med maken kanske?) Mejla mig för mer info.
Eva

5 kommentarer:

Frøken Solhat sa...

Uha Eva....Blodurt ser bestemt atraktiv ud :0) Så den for nylig hos en dansk blogger også.....syntes ellers ikke det er én jeg kender.... men måske bekendtskabet skal tages op :0)

Knus Dorthe

Alen Trädgård sa...

Just denna växt hade/har tjusat mig i många år men priset på växtmarknader avskräckte mig. För några år sedan bestämde jag mig dock på Lisebergs Trädgårdsdagar, NU SKA JAG HA EN:) Det blev en enkelblmmande. Dagen efter upptäckte Göran/maken att det växte en dubbel i en av Rhodderabatterna:)) har troligtvis varit med som liten rotbit i någon kruka av surjordsväxter:)) VILKEN LYCKA!. Ha det gott/Monne

Berit sa...

jag väntar på att in ska blomma , den har just börjat synas i rabatten...men den är helt ljuvlig då den blommar om även för kort tid.
Ha en underbar dag!

Peter Gaunitz Landskapsdesign sa...

Ja, Sanguinarian är helt underbar och den fylldblommiga formen blommar ju dessutom mycket längre än bara några enstaka timmar.

Vad roligt att du har börjat med perennkurser! Det kommer säkert att bli jättetrevligt och lärorikt. Lycka till!

Själv drar jag nu på mig englandsstassen för att i lugn och ro strutta runt i daggen på anglosaxiska gräsmattor.

Lisbeth (countryliv) sa...

Jeg ville ønske at jeg kunne deltage:)) Den er smuk blodurten!