onsdag 20 april 2011

Gott om hopp
Några soliga dagar var allt som behövdes för att hoppet skulle tändas. Hoppet om vår. Den kaukasiska förgätmigejen, Brunnera macrophylla, var en av de första att blomma. Självsådd i torraste gruset på solig plats - helt emot alla planteringsregler.

En av mina absoluta favvisar på väg upp, treblad, Trillium. Gilla som de säger på Facebooksvenska!Min lilla vårplantering (inspirerad av Trädgårdsfredag) med minipenséer och rosa gyllenlack. Härligt!
Allt gott,
Eva

13 kommentarer:

Inger sa...

Känner mig också väldigt hoppfull nu:)
Kram

Karin sa...

Glad Påsk! Den där blå är fantastisk!
Karin

Lenas trädgård sa...

ja, visst är det hopp om en härlig tid, som nu ligger orörd o hel framför oss! Vi kan inte annat än jubla! Livet leker igen!
Kram o ha en härlig påskhelg!
Lena

Alen Trädgård sa...

Livet är underbart,en av våra trillium är faktiskt längre kommen än din:)) och i morgon bär det av till Botan kan det bli bättre:)) Ha en trevlig påsk/Monne

Lotta sa...

Ja nu är det härligt! Glad Påsk

Berit sa...

Jag önskar dig en underbar Påsk !!

Susie på Stjärnarve sa...

Såg just att mina kaukasiska också precis hade börjat blomma, dom har en underbar färg!
GLAD PÅSK
Susie

Mia sa...

Vi är lyckligt lottade som bor här i skåne som får se allt fint blomma nu...dom längst upp i landet får vänta ett tag till! Men dom får leva på hoppet tills dess!
glad påsk!
Mia

gunsan sa...

Önskar dej en trevlig Påskhelg.

Moa sa...

Hmm.. det är sååå härligt just nu och jag skulle vilja ha en jätte GILLA knapp.. för allt som är just nu..*fniss*.. härliga bilder med massa vår och så önskar jag den en härlig påskhelg.. Monica

Sussi.Sussinghurst sa...

åhhh, hvilken herlig blå farve - mon ikke det er den plante, vi kalder Kærminde-søster - den blomstrer også så fint her hos mig.

stallnilsen sa...

Nydelige blomstrer du har fått opp av jorda, forglemmegei er så vakker, ha en fortsattt fin påske :) Lisbeth ,

Skumpa och Spaljé sa...

Glad påsk på dig...

Kram Helena.