tisdag 8 mars 2011

Djuriskt blommigt


Några sista bilder från mässan i helgen. Det blir djuriskt tema - för plötsligt verkar det mer populärt än någonsin att ha djur i trädgården. Och visst, ska jag ha rådjur i min trädgård får de gärna se ut som hos Moderådet och Mäster Grön.Myror i plast från Flyinge plantskola.En blommig fågel tronade på en av inspirationsbalkongerna.Och en söt hund i en av de andra. (Lägg märke till marktäckningsmaterialet - ostbågar!)Kanske tog de här priset som mässans fulaste djur? Ni avgör själva.
Allt gott,
Eva

17 kommentarer:

M/S Design sa...

Mer kul än snyggt!
Men att dekorera trädgården med djur det gillar jag,fast då ska det helst vara fåglar.
Mariana

Charlotta sa...

Nej de rosa kaninerna blir lite tacky...men jag blir lite full i skratt om jag fundrar på att placera ut dessa i andras trädgårdar. Hade fått ett gott skratt när man hittat en rosa glänsande kanin bland buxbom och lavendel.

Elisabeth sa...

Så många spännande tips. Rosdörren i förra inlägget var speciell. Myror i plast såg lite otäcka ut. Lite väl stora kanske.

Anna Vattenkanna sa...

Ja, fantasin hos producenterna vet inga gränser... Vissa saker kan tillföra något men mycket är rena smörjan tycker jag.

Idén med utplacering av knasfula neonkromade harar tilltalade mig mycket! Ett riktigt bra practical joke oss trädgårdsälskare emellan...

Berit sa...

Nja inte min stil, men hunden var för söt!
Ha en underbar dag!!

Madame C sa...

Fniss, fanns verkligen allt det där på mässan? Känner inte igen knappt något;) Förmodligen hade jag mer ögonen inställda på plantor, växter och fröer - och potatis förstås:)
Kram!

Alen Trädgård sa...

Ja man kan väl säga att det är tur att smaken är olika:)) De rosa kaninerna var bland det gräsligaste jag har sett:)) Ostbågarna blir man lite fundersam till, hur har de tänkt där??? Ha det gott/Monne

mammi sa...

Vet inte riktigt vad jag tycker, men jag älskar lila, och gillar ostbågar också. Men jättekul grejor.
Kram

Ninne sa...

JA möjligen som practikal Joke/el.hur det stavas/ Men samken som baken- sägs det ju
Kul att se iaf. Kram Ninne

Scilla sa...

Vilken inspiration du bjuder på! (En del bilder kanske var mer roliga än vackra.....) Så härligt att gå på mässa - men nu fick jag ju se en del också!

Tack!
Stina

Inreda Ute sa...

De lila sakerna ser mer ut som ilskna åsnor som sitter på baken. Fula är de i alla fall. Själv har jag fullt med djur i trädgården - levande sådana!

Inger sa...

Konstiga grejer tycker jag...
Kram

Katarinas trädgård sa...

Som vanligt tycker jag att det är sammanhanget det hänger på, i rätt miljö kanske en lila kanin är pricken över i? Fast jag föredrar nog mina katter (levande!) som trädgårdsdjur... /Katarina

Helena sa...

Ja men då var jag inne igen dårrå ;-)Har ju både hund o fiskar i trädgården!O sen en del rostiga djur förståss.Känns bra att vara 'modärn' ;-))
KRAM från mig!

Fru C sa...

Ja gärna djur i trädgården....men helst inte dom där lilarosa skapelserna på sista bilden.....
Ha en häärlig vecka....spsring is in the air....

Kram// Carolina

Lotta sa...

Usch ja, de där glänsande figurerna i slutet har jag fått en av en 'väninna'. Funderar på att ge henne en pingvin i naturlig storlek (helst med kläder) vid nästa träff.

Leif sa...

Myrorna såg inte kul ut.