måndag 28 februari 2011

En lisa för själen


För mig är våren extra välkommen då jag ofta drabbas av en dipp i humöret under februari-mars (när det händer för lite med grönskan där ute!). I år händer det dock saker som får mig att må bra, men jag ser ändå fram emot min kurs på söndag den 6 mars - En lisa för själen.
Många har besökt mina föredrag på temat, men den här dagen har jag planerat ska gå i lugnt och skönt tempo så att det inte blir någon korvstoppning utan att man har med sig såväl nya kunskaper som en skön känsla i kropp och själ.Givetvis ska jag dela med mig om mina kunskaper om stress och stresshantering, och inte minst om hur man kan hitta sitt inre lugn i trädgården, men jag hoppas också att deltgarna kan komma med sina funderingar så att det blir ett samtal på djupare plan. Vi börjar dagen kl 10 med en god kopp örtte. Några hemmaodlade rosor att lägga i har jag tyvärr inte ännu, men jag ska försöka hitta på något annat gott!
Hör av dig om du vill veta något mera om kursen, det finns nämligen platser kvar (men vi blir max 10 personer!) Övernattningsmöjlighet finns både före och efter (om man vill kombinera med mässan Skånsk Trädgård i Malmö på lördagen går det alltså utmärkt!).
Varmt välkommen!
Eva
PS. Örtkursen på torsdag är fullbokad, medan det finns ströplatser kvar på "Den lilla köksträdgården" och "Komponera med perenner".

13 kommentarer:

Frøken Solhat sa...

Er det kirsebærblomster søde Eva....skønne er de i hvert fald.....tror jeg må ud og klippe grene til fremdrivnining snart :0)

Er sikker på dit kursus bliver en succes....med eller uden roser :0)

Knus

Mia sa...

ser att jag har missat att du lagt ut tidigare om en kurs som skulle vara intressant "komponera med perenner" finns det platser kvar och när är den i så fall?
mvh mia

Alen Trädgård sa...

Hoppas att du får fullt på dina kurser:) Det verkar att bli mysigt. Ha det gott/Monne

Helena sa...

Låter så trevligt med kurs :-)
KRAM från mig!

Madam Bæk sa...

Kære Eva.

Du har helt ret i, at vi mangler noget grønt på denne årstid. Af samme grund vil jeg plante mere stedsegrønt i haven.

Rigtig go' fornøjelse på kursus ;-)

Med fingrarna i (j)orden sa...

Kombinera perenner söndag 8 maj. Välkommen! Allt om kurserna finns på min hemsida www.robild.se

Kristina Bonander sa...

Det skulle verkligen vara roligt att delta, men har inte möjlighet. Ämnet ligger mig ju väldigt varmt om hjärtat!
Många varma hälsningar
Kristina

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Åh så gärna jag skulle vilja komma och lyssna. Jag har ju egna erfarenheter av hur trädgården räddade mig. Har precis kommit tillbaka efter sjukskrivning med utbrändhet och depression. Trädgården, bloggandet och din och Annikas fantastiska bok fick mig på rätt köl igen! Vet inte om jag har tackat för det tidigare! Tusen tack!!!
Massa kramar till dig, goa Eva!

Inger sa...

Mars, april är mina jobbigaste månader, våren är ju så mycket senare hos oss. Lite antistress vore bra, hjärnan kokar emellanåt och då är trädgården bästa hjälpen. Funkar inte nu...
Kram

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Mmmm, här är en som dippar lite i januari-februari...men igår kändes det lite vår i luften, det var liksom ljusare och lite vindstilla; härligt.
Lycka till med kursen,
Lydia

...Simsalabim Höganäs sa...

Låter som en härlig - och välbehövlig - kurs! Jag för "nöja" mig med mässan Skånska Trädgårdar den här helgen. Kanske jag kan vara med nästa gång istället :)

Elisabeth sa...

Hoppas ni får det riktigt fint. Jag fick boken "En lisa för själen" i gåva av en mycket kär vän och jag älskar boken, bilderna, innehållet.

Cecilia - Vi tre o trädgård sa...

Eva, din bild på körsbärsblomningen är en lisa för själen i sig...