tisdag 30 november 2010

Kursprogrammet klart


Nu har jag satt ihop ett kursprogram för våren. Några kurser är förlagda till helger så att även du som har en bit att resa kan delta om du vill. (Det finns också övernattningsmöjlighet i mitt hus/kurslokal.)
Klicka på bilden för att få upp en större version eller gå in på min hemsida www.robild.se
Kanske hittar du något att önska dig i julklapp?
Varmt välkommen!
Eva

6 kommentarer:

Susie på Stjärnarve sa...

...att jag ÄLSKAR att bo på Gotland, fast ibland skullan ju lja ha lite närmare till en massa roliga saker som dina kurser t.ex.!

TrädgårdsPrinsessan sa...

Åh, så roligt det hade varit! Men som föregående skrivare så bor jag så himla långt bort (faktiskt ännu längre än Gotland ;-), i Umeå...)
Men det lär bli fullbokat utan min hjälp gissar jag! Kanske i nån framtid får du för dig att komma till Umeå och hålla nåt seminarium/kurs?? ;-)

Ha det gott!
Annika

Alen Trädgård sa...

Vad kreativ du é:) det är redan väldigt fullt i kalendern hela våren med kul aktiviteter så att klämma in ännu mer blir nog svårt, men det lockar något alldeles väldigt;)) Ha det gott/Monne

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Jag har anmält mig till en kurs i ekologisk odling i Studiefrämjandets regi här i Stockholm. Jag hoppas den blir av. Det ska bli så spännande att få lära sig lite mer från grunden och i teorin. Återkommer om det äventyret på bloggen. Kram

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Ser himla härligt ut, hoppas du får mer än fullt! :o)
Skönt att tänka på våren, idag är det bitande kallt!
Varmkram
Lydia

Madame C sa...

Härligt, Eva! Jag ska genast titta in och se vad som ska skrivas upp på min önskelista:)