söndag 14 mars 2010

Tävlingen avgjordVinnare av de 5 vykortspaketen ur En lisa för själen är:
Ingmarie We med bloggen Refugium.
Åsa med bloggen Åsas trädgård.
Livsnjutaren med bloggen Trädgårdsliv nu och sen.
Mia med bloggen I min lilla värld av blommor.
Hjärtat Mitt med bloggen Hjärtat Mitt.

Grattis! Mejla era adresser så kommer vykortspaketen med posten.
Tack alla andra som deltagit i utlottningen och tack för fantastiska kommentarer och många fina inlägg på olika bloggar. Jag hinner inte besöka er alla så ofta som jag önskar, men jag blir alltid lika glad när det dyker upp en rad i kommentarsfältet eller jag ser att ni länkat eller skrivit något om min bok hos er.
Visst önskar jag att det jag skriver ska tala till många - men tar aldrig något för givet - därför värmer det så att få positiva omdömen.

Vykortspaketet - med 4 bilder av Annika Christensen ur boken En lisa för själen - är i A5 storlek, dvs halv A4, och i mycket fin kvalitet. Vill man köpa paketet kostar det 50 kronor.
Eva
PS Annika drar sina fem vinnare oberoende av utlottningen hos mig. Gå in på hennes blogg för att se om du vunnit där.

10 kommentarer:

HelenJ sa...

Grattis till vinnarna! Jag fick mina vykort när jag köpte boken av er på mässan - och de är verkligen jättefina. Men ännu mer grattis till er för en helt underbar bok! Jag ska rekommendera mina lärare att ta med den i litteraturlistan när nästa årskurs ska läsa kursen "Människor och trädgårdar" på min utbildning. Där är den klockren!
/Helen

Alen Trädgård sa...

Säger som Helen fick mina av er på mässan och jag är så glad för dem. Boken har jag nu läst och njutit av;) Ha det gott/Monne

Marina sa...

Grattis till vinnarna! SÅdana fina kort kan man ju både rama in och/eller skicka för att glädja någon. Kram!

NinaVästerplana sa...

Grattis till de lyckliga vinnarna... Ska sätta mig o ha lite egenterapi ikväll.... Boken kom i fredags.... pengar kommer vid nästa lön.
Ha´t himla gôrgôtt
Nina

haspet sa...

Grattis till "dina" vinnare. Jag hade ju turen att vinna hos Annika, så roligt. Alltid lika trevligt att kika in hos dig och du är verkligen värd alla fina ord som skrivs. Ha en härlig kväll.// Peter

billan sa...

Grattis alla lyckliga vinnare, korten är helt underbara!
Och grattis till den fina boken! Har inte hunnit läsa den än, men snart så.......
Må så gott!

Sussi sa...

Tillykke med bogen, jeg kigger jævnligt ind til din blog og naturligvis også til Annika Christensens dejlige blog. Jeg skal til Halmstad i påsken, måske kan jeg finde bogen dér, det håber jeg.
venlig hilsen Sussi

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Fikon & mynta-glassen innehåller: mjölk, grädde, glukossirap, fikonsylt (10%)(fikon, socker, pektin, citronsyra), vasslepulver, socker, druvsocker, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av veg. fettsyror), färgämne (kurkumin, klorfyllkopparkomplex), stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, guarkärnmjöl), myntaarom.

Det låter väl inte så helt "fel"!?!?
Kram Eva Linnea

Ingmarie We sa...

Oj! Höll på att trilla av stolen när jag tittade in hos dig Eva och såg att jag vunnit. Så glad jag blev. Tack så mycket.

Livsnjutaren sa...

Va???? Är det sant?? Har jag vunnit?? Jisses så glad jag blir!!! Tjohooooooo.....
Tusen, tusen tack!!!

Mailar dej min adress

Stora kramen!!!!