tisdag 9 mars 2010

Min trädgårdsprinsessa


Ibland kallar jag henne "min fotograf", men hon är ju i allra högsta grad sin egen, Annika Christensen från Gånarp. Det är bara det att jag är så glad och stolt att få ha henne som vän och kollega och är tacksam att jag ibland får låna henne som "min".
Idag blev jag extra glad och ännu stoltare än vanligt när jag hämtade tidningen, för där på första sidan var hon: min fotograf!


I ett stort reportage berättades det att Annika har tagit en bild på en pensé som under våren kommer på frimärke. Ett stort grattis!
Visst är det superhäftigt - tänk att få skickas världen runt med brev. Själv kommer jag att hamstra rullar med penséfrimärken tills revisorn säger stopp.
Lanseringen av frimärket äger rum på Nordiska trädgårdar i Stockholm och frimärket av "Trädgårdsprinsessan" släpps samtidigt som Kronprinsessans frimärke i maj. Gissa vilken prinsessa jag gillar bäst?

För att läsa hela artikeln klicka här.

För att hälsa på hos Annikas blogg klicka här.
Ha en skön dag!
Eva

32 kommentarer:

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Hej Eva, har läst om Frimärket i ICA Kuriren tror jag, så roligt och så välförtjänt.
Ha en fin dag, Petra B.

Spirande grönt - sa...

Härligt att ha en "egen" trädgårdsfotograf, det är inte alla som har:)

Ha en fin dag i vårsolen

Rebecca

Alen Trädgård sa...

Jättekul att få ett "eget" frimärke jag förstår att du är stolt över "din" fotograf;) Jag svänger mig numera med att jag "känner" er båda:) Att kunna glädjas över och att vara stolt över sina vänners framgångar är ju en fin egenskap i dag då mycket avundsamhet finns runt omkring oss:) Ha det gott/Monne

billan sa...

Läste just igår hos Annika om frimärket, häftigt!
Ni är ett bra team din trädgårdsprinsessa och du......
Må så gott!

Anonym sa...

Samma som mig, den härliga Annika.
Jag önskar henne alla framgångar.
Dig med, Eva!

Sylvia sa...

Jag läste om frimarket i Bulletin, Postens tidning för filatelister. Jättefint! Grattis Annika!! Här en till som kommer att hamstra dessa märken!

Annika Christensen sa...

Vilken tur Eva att jag fann dig.

Prinsessa ... ohh vad vackert, som i sagans värld.
Jag fattar nog inte riktigt vad detta innebär.

Kram och tack
Annika

Lusthuset sa...

Jag håller med dig...Annika är bara bäst! Hoppas att få träffa henne i morgon i Helsingborg...ser verkligen fram emot det. Jag fick er fina bok idag med posten. Det är bara så sant...vad skulle man göra om man inte hade trädgården. Kram!!

gittan sa...

Jag fick ju höra om frimärket på mässan och det måste vara fantastiskt att få göra ett sådant. Sen måste jag säga att ni utgör ett väldigt bra (och trevligt) team du och Annika! Självklart ska du känna dig stolt över "din" fotograf / gittan

Inger sa...

Förstår att du är stolt och glad att vara Annikas vän och samarbetspartner. Jag är glad att jag lärt känna henne genom bloggvärlden. Nu väntar jag på er bok, har precis läst era fina reportage i A o T, är hemma sjuk idag.
Ha det gott!

♥Min Eden♥ sa...

Hej hej!
Ni verkar vara jätte goda härliga vänner du och Annika...Härligt med vänskap!!!

Ninni sa...

Noe så moro! Jeg får be en venninne som har hytte i Sverige om å sende brev til meg med penséfrimerke på til sommeren :)

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Gu´ va´ kul! Jag tror att Annika har skrivit det på sin blogg, det där med frimärket alltså. På nå´t sätt så känner jag mig också lite stolt, jag "känner" ju henne jag med.
Kram

Ninne sa...

GRATTIS till båda två prinssesorna
Alltså Eva o Annika. Ni är mest värda den titeln. Ni är ju bara såå duktiga.
KRam Ninne

Marina sa...

Tänk att ha en vän som skriver så fina ord om en som du gör om Annica. Ni är två jättehärliga människor båda två tycker jag!

Frimärket måste mna ju så klart köpa, använda och även spara.

Kram!

Ingelas tradgard sa...

Läste hos Annika om frimäkret.Här är en till som kommer att hamstra.
Ha de gött!!

HelenJ sa...

Jag kommer att köpa ett gäng frimärken till min firma, att använda när jag skickar fakturor. Då får kunderna i alla fall något trevligt med det kuvertet. =) Gissa om jag skryter med att jag har Annika som kund, och att jag känner er båda två. Boken har jag liggande på soffbordet och läser i varje kväll - den är så bra! Grattis till er båda för det!
/Helen

Jenny på landet sa...

Ja, prinsessa kan man med lugn säga! Idag kom En lisa för själen. Tack så jättemycket Eva och Annika! Underbart skriven och underbart fotograferad! Det är min bibel nu! Jag blev så glad och upprymd när jag läste. Det känns så träffande allt ni skriver och fotograferar. Tack för bonusboken också! Jag jobbar ju på bibliotek. Så nu ska jag rekommendera denna bok som inköp till hela vårt län! Jag ska även rekommendera den till alla mina vänner och min mamma!

Ruben sa...

Kommer också att hamstra lite frimärken! /Ruben

Annika Christensen sa...

Hej igen!
Jag skulle bara läsa en gång till för det var så fantastiskt att läsa det.
Kanske skulle spara detta och ta fram lite då och då.
Ord för själen....
sov gott
Annika

Fru C sa...

Ja du penseér kan man aldrig få nog av......när ska man få plantera den första för iår? Inte denna veckan iaf, sjutton också.
Då är det bättre att ha dem på frimärken.
Gillar din sammanfattning av mässan men jämfört med Nordiska Tr. är det inte mycket till mässa kan jag tänka mig fast jag aldrig varit där.

Njut i din trädgård sa...

Först måste jag tacka för leveransen av En lisa för själen som jag hämtade i postboxen idag - gissa vad jag ska läsa ikväll!!! Jag blev också väldigt glad för Första trädgården, jag har den redan men jag vill så gärna skänka den till en god vän som precis blivit med trädgård!

Fantastiska ord du "ger" till Annika! Ni är ett fantastiskt team som kompletterar varandra till det yttersta och det är fantastiskt roligt att få följa er på bloggen!

NinaVästerplana sa...

Åh vad jag ser fram emot vad som är på väg med posten.... medicin!
Är just nu hemma o sjukskriven för `själsvärk´ så den kommer lägligt ;-)
Vad gôtt ni fann varann o kunnat skapa ett gott verk tillsammans!
Ha´t fortsatt gôrgôtt tillsammans o var för sig
Nina

Anonym sa...

Så roligt för henne att få "designa" ett frimärke!! Hon är så duktig... precis som du är. Ni gör mycket trevligt tillsammans och jag ser fram emot att få inhandla En lisa för själen på Nordiska Trädgårdar i april. Finns du/ni på plats fredag den 9:e? Det skulle vara kul att heja på er och få boken signerad.

Vårkram från Eva-Mari

Anonym sa...

Haha... såg precis att ni ska vara på mässan den 9:de! Så bra!
Eva-Mari

Cilla sa...

Ja, Eva du har en fantastisk " egen fotograf".
Ni har skrivit en jättemysig bok som jag läser på kvällarna, tack!

Cilla♥

Hanneles paradis på Hisingen sa...

Häftigt att få göra ett frimärke.

Madame C sa...

Åh, nu längar jag så efter att få läsa er bok. Ska bli kul att kanske få stöta på er på Älvsjömässan också! Ha det gott,
Charlotta

maloppa sa...

Oj vad det går fort nere hos er i söder, vill att det ska smälta undan här oxå... Längtar oxå till jag kan komma över er bok, den verkar vara helt rätt för mig! Kul också att se lite bilder från mässan och det laptopklistermärket måste jag bara kolla närmare på. Ha det underbart!

AnnA sa...

Hej Eva!
Jo, det är klart att Annika är prinsessa inom trädgårdsfotografin!
Tyvärr så var det min jobbehelg helgen som gick, så mässbesöket fick förläggas till fredagen, men jag tafsade på er bok, och nu annonserade min bokklubb om den, så...Autografer gåt kanske att skaffa vid ett senare tillfälle?...
Häftigt med ett eget frimärke - då blir det väl även Förstadagsbrev till det?
Ha en bra dag!
hälsn
AnnA

Timjan o Akleja sa...

Visst är det häftigt med eget frimärke! Jag ser ditt och Annikas namn överallt nu när jag har börjat titta efter det - tex i reportaget om köldtåliga växter i AoT - vad man längtar efter våren!

Ha det bra!

TrädgårdsPrinsessan sa...

Hajade liksom till när jag läste rubriken på inlägget om "din" trädgårdsprinsessa ;-) Men förstod såklart att det inte var mig det handlade om :-D
Som sagt jättekul att få ett alldeles eget frimärke!! Ni verkar verkligen vara ett bra team ni två!
Ha det gott,
Annika, alias Trädgårdsprinsessan :-)