torsdag 14 juni 2012

Jordhögen som blev

När vi grävde en ledning till värmepumpen i fjol undrade mannen (som var den som grävde mest) var han skulle lägga all jord som blev över. Lägg den bra i skräphögen vid källarnedgången så kan jag ta jord där när jag behöver.
Nu går det knappt att se all jord för alla växter som kommer upp. Gissa om det fanns en fröreserv här! Så  tillsammans med några vissna pinnar (framtida stödpinnar) och en avbruten spade frodas nunneört och engelsk vallmo samt lite annat smått och gott. Min väninna hittade till och med några blad av blodrot - de har jag räddat till ett bättre ställe!
Kanske ska jag ta mig an den här hörnan och göra något fint. När jag får tid... Undrar om det är fler som har sådana här "skräphörnor" i sina trädgårdar? Det vet jag förresten att ni har - men vågar ni visa dem?
Kram och skön vecka,
Eva

3 kommentarer:

Anna-Maria sa...

Kul ide, vi kanske ska ordna skräphögen dag?

Merja sa...

Så det kan bli. Ser frodigt och fint ut! Skräphörnor har jag över allt just nu. Tror jag visat så det räcker:)
Ha en trevlig helg!

IET sa...

Haha, jag har, men som tur är syns den inte på sommaren, den döljs av en stor schersminbuske. (På vintern ser det däremot bedrövligt ut.)
Men jag tycker att det är lite kul med skäms-sakerna. De som man verkligen försöker undvika att få med på bild. Jag visade min fula vädringsställning häromdagen. Men så har jag en till ful grej som jag faktiskt inte tror att jag skulle orka lägga ut. :-)

För att vara en skräphög så är den iallafall väldigt tjusig Eva, din blommiga hörna. :-)
/i.