måndag 26 maj 2014

Öppen trädgård på torsdag

 På torsdag, Kristi Himmelfärsdag den 29 maj, välkomnar jag er till trädgården vid min skrivarstuga i Mjöhult utanför Höganäs.
 Jag har haft huset i åtta år och sakta byggt upp en lättskött och blommande mormorsträdgård med rosor, klätterväxter, buskar och perenner - främst pioner men också mycket iris blanda annat.
Nu står jag i faggorna att sälja huset och innan dess vill jag gärna ge er möjlighet att se trädgården när den är som allra bäst. Adressen är Mjöhultsvägen 253, Höganäs. Huset ligger alltså längst med vägen mellan Allerum och Jonstorp ungefär en kilometer söder om själva byn Mjöhult. Välkommen mellan kl 12 och 14. Jag bjuder på fika samt en gratis bok till alla som delar detta inlägg på sin blogg, på facebook, instagram eller twitter (boken hämtas på plats). Man kommer även att ges möjlighet att se huset invändigt och det bjuds på fika.
Varmt välkomna!
Eva

6 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Hade varit kul att få se din trädgård men det blir lite för långt att åka idag. Hoppas du får många besökare och eventuella spekulanter :) Ha det gott/Monne

Merja sa...

Låter som en kul ide! Synd att jag bor så långt bort.
Lycka till med försäljningen!

Rost och rädisor sa...

Bra idé att visa huset när trädgården är som vackrast och generöst att dela ut bok, men jag har tyvärr lite för långt att åka. Hoppas allt går som på räls och att ni får en fin dag.

/Anette

Nora sa...

Va trevligt det låter! Blir tyvärr för långt för mig att åka, men hoppas ni får en fin dag!
Kram!

Anonym sa...

Tyvärr bor jag ju lite för långt bort, men hade jag varit på besök hos min kusin i Mölle, så hade jag gärna viljat dyka upp. Blev riktigt nyfiken.

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Synd man är så långt borta!

:)