torsdag 18 april 2013

Matchad kruka

Hej! Det här är årets nyhet på sommarblomsfronten - matchande krukor. Nu säljs rosa verbenor i rosa krukor, röda pelargoner i röda krukor och ljusblå lobelia i ljusblå krukor.
Hissa eller dissa är frågan? Det är ju fortfarande platskrukor och ni vet hur förtjust jag är i keramik... men visst ser det trevligt ut i butik.
Tyck gärna till!
Eva

13 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Inget för mig! Gillar färg men inte på plastkrukor:) Ha det gott/Monne

tecknartina sa...

Tittar ofta in hos dig, roligt med bilder o text fr trädgårdsmässan, skulle vara kul att komma dit kanske nästa vår...jag är trädgårdsamatör i ordets rätta bemärkelse men en glad sådan som drar i mig idéer fr olika håll, har några av dina böcker, beställer nog en av dina senaste om växthus.
Tycker om att göra bilder i trädgården, inte som efterliknar utan mer som bygger på naturen som formgivare. Just nu är det en del tester av material som ska tåla sol, väta o vindar.
Varmaste hälsning med sol fr tecknartina på Hönö

Christin sa...

När plast ser ut som plast, inget fint. Men det finns plastprodukter som ger sken av att vara något annat t.ex när det liknar något gjutet. Då kan plast faktiskt vara riktigt fint.

Ha det riktigt bra, tills nästa gång.

Hälsningar Christin

Anonym sa...

Nja, föredrar naturmaterial som åldras snyggt. Plast ser lätt trist ut efter ett tag. Men håller med om att man kan förföras i en butik.../ Ingela

Anonym sa...

Nja, föredrar naturmaterial som åldras snyggt. Plast ser lätt trist ut efter ett tag. Men håller med om att man kan förföras i en butik.../ Ingela

Isas Trädgård sa...

Är lite tveksam ... kan bli för färgmatchat och plastigt !
Föredrar nog naturmaterial även om jag har några vita plastamplar där tanken är att blomstren skall välla över och dölja plastkrukan.
Kul att se i alla fall !
Ha det så gott !
Kram/Isa

Jord under naglarna sa...

Det är ju absolut karamelligt och spralligt! Gillar det, men när jag väl själv får välja så dissar jag plast. :)

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

På nåt sätt förblir plast alltid plast :-) I trädgården har jag svårt för plast annat än i växthuset till plantuppdragning och så.

Så kul att ses på mässan!!

Kram
Charlotte

Märit i Mariehem sa...

Det blir allt tummen ner från mig. Tycker att krukor ska vara av naturmaterial.

Bettina Bäck sa...

Njjjäej, säger jag. Det hjälper liksom inte för min del, för krukorna har samma tråkiga form (förlåt alla). Om man tänkt till när det gäller både form och färg vore det roligare.

Anonym sa...

Hej! Du har möjlighetsvis inte några mistelfrön trill salu?

Mvh Ann-Louise Persson

Med fingrarna i (j)orden sa...

Ann-Louise! Mejla mig ang frön. Eva(at) Robild.se

Blomkärringen sa...

Kan vara kul men keramik mm är nog det jag gillar bäst ändå! (:D
Ha en fin helg!
Blomkärringen